← Terug naar Crewvin

Crewvin

Account verwijderen

Je kunt je Crewvin-account en de bijbehorende persoonsgegevens laten verwijderen.

Account verwijderen in Crewvin

Log in op Crewvin en open je profiel/accountinstellingen. Kies daar de optie om je account te verwijderen en bevestig de verwijdering. Kun je niet meer inloggen, dan kun je een verwijderingsverzoek sturen naar privacy@crewvin.com vanaf het e-mailadres dat aan je Crewvin-account gekoppeld is.

Welke gegevens worden verwijderd?

Bij verwijdering van je account verwijderen of anonimiseren we de persoonsgegevens die aan je Crewvin-account gekoppeld zijn, waaronder je profielgegevens en andere door jou verstrekte accountgegevens, voor zover deze niet langer nodig zijn voor een gerechtvaardigd of wettelijk verplicht doel.

Gegevens die tijdelijk bewaard kunnen blijven

Bepaalde gegevens kunnen gedurende een beperkte periode in back-ups, beveiligingslogs of administratieve registraties aanwezig blijven. Gegevens kunnen ook langer worden bewaard wanneer dit noodzakelijk is om fraude of misbruik te onderzoeken, geschillen af te handelen of aan een wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden niet langer gebruikt voor de normale werking van je verwijderde account.

Hulp nodig?

Stuur je verzoek naar privacy@crewvin.com. Vermeld het e-mailadres van je Crewvin-account zodat we het juiste account kunnen identificeren.

© 2026 Crewvin
base44
Edit with Base44